Ciara_2k8
Vote: 17
Đối với một quốc gia có bề dày văn hoá lúa nước như Việt Nam, thì những chế phẩm làm từ gạo vẫn luôn nắm giữ vị trí quan trọng trong làng ẩm thực. Gạo có mặt trong hầu hết tất thảy những món ăn Việt Nam hằng ngày, từ mâm cơm gia đình lấy cơm làm trung tâm, cho đến các món phở, bún, bánh hỏi, bánh cuốn, các món bánh truyền thống như bánh chưng, bánh dày, bánh tét, bánh ú... Bên cạnh đó, còn có một món ăn khác cực kì phổ biến ấy chính là: Xôi.
For a country with a rich rice culture like Vietnam, preparations made from rice still hold an important position in the culinary village. Rice is present in almost all Vietnamese dishes every day, from the family-centered rice tray, to pho, vermicelli, banh cuon, banh cuon, traditional cakes like banh chung, etc. Banh day, banh tet, banh ú... Besides, there is another extremely popular dish: sticky rice.
Xôi xuất hiện trong đời những đứa trẻ Việt Nam từ rất sớm, có thể là từ lúc bắt đầu biết ăn, biết nhai sẽ được người lớn đút cho ít xôi nếp mềm, có khi là từ gói xôi sớm mẹ mua vội đầu ngõ, rồi nhét vào cặp sách để con ăn trên đường đến trường. Lắm hôm đi trễ, xôi bị đè trong cặp cả buổi, tới lúc lấy ra thì dù đã "bẹp" nhưng ăn vẫn ngon như thường. Những gói xôi cũng gắn liền với những giờ chơi khi mà bọn trẻ con dán người vào cổng trường, vung vẩy những tờ tiền nhỏ trên tay đưa ra ngoài cổng, hòng mua nhanh một phần xôi ngọt.
Sticky rice appeared in the lives of Vietnamese children very early, maybe from the time they started to eat and chew, adults would give them some soft sticky rice, sometimes from the pack of sticky rice that their mother bought in a hurry at the beginning of the alley. Then put it in a school bag for your child to eat on the way to school. Many days, when I was late, the sticky rice was stuck in my bag all day. By the time I took it out, it was "flat" but still delicious as usual. Packages of sticky rice are also associated with playtime when children stick to the school gate, waving small bills in their hands out to the gate, in order to quickly buy a piece of sweet sticky rice.
Phần lớn người Việt đều hoạt động nông nghiệp và làm việc tay chân, thế nên xôi là sự lựa chọn tốt nhất cho việc chắc bụng vì mang lại cảm giác no lâu cho người ăn. Không khó để có thể tìm ra một hàng xôi trên dọc các trục đường lớn nhỏ từ thành thị đến nông thôn. Tuy nguyên liệu chính vẫn là xôi nếp, nhưng để hấp dẫn hơn, người bán có thể chế biến theo nhiều kiểu như: xôi chiên, xôi lá chuối, xôi đậu xanh, xôi thịt, xôi khúc…
Most Vietnamese are engaged in agriculture and manual labor, so sticky rice is the best choice for firming up the stomach because it gives people a feeling of fullness for a long time. It is not difficult to find a row of sticky rice along the big and small roads from urban to rural areas. Although the main ingredient is still sticky rice, to make it more attractive, sellers can process it in many ways such as: fried sticky rice, banana leaf sticky rice, green bean sticky rice, meat sticky rice, sticky rice...
Người con Hà Nội nào từ phương xa trở về vào một buổi sáng đẹp trời cũng không quên xuống phố gọi một đĩa bánh cuốn truyền thống.
Any Hanoian returning from afar on a beautiful morning does not forget to go down the street to order a plate of traditional banh cuon.
Người Hà Nội xem việc ăn bánh cuốn như một thói quen, ngồi chờ đĩa bánh cuốn ra lò và quan sát người nấu thoăn thoắt tráng bánh từ bột gạo, phết mỡ hành, rắc hành khô vàng ruộm, cắt đôi ba miếng chả quế lên trên. Thực khách nhận đĩa bánh cuốn này ăn nóng với nước chấm chua mặn ngọt rắc chút hạt tiêu thơm giống như đã thưởng thức một món cao lương mỹ vị nhưng cũng rất đỗi bình dị không lẫn với một món ăn nào khác của Hà Nội.
Hanoians consider eating banh cuon as a habit, waiting for the plate of banh cuon to come out of the oven and watching the cook quickly coat the cake from rice flour, spread onion fat, sprinkle with dried onions, cut cinnamon rolls in half. above. Diners who receive this plate of banh cuon eat it hot with a sweet and salty sauce sprinkled with a little aromatic pepper, like enjoying a delicious but also very simple dish that is not confused with any other dish of Hanoi.
Đây là món ăn được rất nhiều người ưa thích, nhất là trong những tiết trời mùa đông se se lạnh. Vừa được ngồi bên cạnh bếp than hồng, ăn những chiếc bánh cuốn nóng hổi, chả thịt nướng thơm lừng và vị nước chấm chua chua, ngọt ngọt khiến người ăn cảm thấy thật dễ chịu, thư thái.
Bánh mì pate là món ăn sáng cực thân quen và cũng rất được yêu thích với nhiều người dân Việt nước ta. Là một món ăn không chỉ tiện lợi, nhanh chóng mà cũng rất ngon miệng với vị giòn xốp của bánh mì, hòa quyện cùng với pate béo ngậy và những nguyên liệu đậm đà khác.
Bread pate is a very familiar breakfast dish and is also very popular with many Vietnamese people in our country. It is a dish that is not only convenient, fast but also very delicious with the crispy taste of bread, mixed with fatty pate and other rich ingredients.
Bánh mì pate là món ăn đường phố đặc trưng của người Việt, không chỉ nổi tiếng trong nước mà còn được nhiều du khách nước ngoài ưa chuộng. Mùi thơm của nước sốt bánh mì pate, quyện cùng các loại rau thơm, thịt chả… sẽ làm bạn khó lòng cưỡng lại được.
Bread pate is a typical Vietnamese street food, which is not only famous in the country but also favored by many foreign tourists. The aroma of pate bread sauce, mixed with herbs, meat... will make you hard to resist.
Bạn có thể tìm thấy các cửa hàng, xe đẩy bán bánh mì pate trên phần lớn con đường, góc phố ở Việt Nam. Người Việt chọn ăn bánh mì bất kể thời gian nào trong ngày, kèm một ly cà phê, sữa tươi… cũng rất hợp vị. Cách làm bánh mì pate thập cẩm mà chúng ta thường thấy cũng không quá khó, bạn có thể tự tay chế biến tại nhà để làm bữa ăn sáng bổ dưỡng, chất lượng cho những người thân yêu.
You can find shops and trolleys selling pate bread on most streets and street corners in Vietnam. Vietnamese people choose to eat bread no matter what time of day, with a cup of coffee, fresh milk... also very tasty. The way to make the mixed pate bread that we often see is not too difficult, you can make it yourself at home to make a nutritious, quality breakfast for your loved ones.
Bánh bao là món ăn lâu đời của người Hoa, được du nhập đến nhiều nơi vì dễ ăn, tiện lợi mà món ăn trở thành món ăn bình dân ở nhiều quốc gia, trong đó có Việt Nam. Theo khẩu vị và sự sáng tạo ở mỗi nơi mà nhân bánh bao lại mang một ví khác nhau, ví dụ bánh bao chay với nhân là các loại nấm và rau củ, ngoài ra bánh bao thịt lẫn các loại thịt đã chế biến sẵn cũng được biến tấu cho món ăn thêm phần hấp dẫn.
Dumplings are a long-standing dish of the Chinese people, introduced to many places because of their ease of eating and convenience, but the dish has become a popular dish in many countries, including Vietnam. According to taste and creativity in each place, the filling of dumplings brings a different wallet, for example, vegetarian dumplings with a filling of mushrooms and vegetables, in addition to meat dumplings and prepared meats as well. modified to make the dish more attractive.
Bánh bao được làm từ nguyên liệu chính là bột gạo mềm, xốp bao bọc bên ngoài và bên trong thường sẽ là nhân thịt bằm, trứng cút, trứng muối. Nếu muốn giữ dáng hay ăn chay thì bạn có thể lựa chọn bánh bao chay cho khẩu phần ăn sáng của mình. Bánh bao thường được ăn nóng, vì thế chúng luôn luôn được để trong lò hấp hoặc lò giữ nhiệt trước khi đến tay khách hàng. Bánh bao và sữa đậu nành là sự kết hợp không thể tuyệt vời hơn cho một bữa sáng hoàn hảo.
Dumplings are made from the main ingredient of soft, spongy rice flour, wrapped on the outside and usually filled with minced meat, quail eggs, and salted eggs. If you want to keep fit or be a vegetarian, you can choose vegetarian dumplings for your breakfast. Dumplings are usually eaten hot, so they are always left in a steamer or oven before reaching the customer. Dumplings and soy milk are the perfect combination for a perfect breakfast.
Cơm chiên là món ăn cứu đói trong những lúc gấp gáp và không có nhiều thời gian. Nhưng bạn đừng nghĩ vì thế mà cơm chiên không ngon và không bổ dưỡng. Tại nhiều quốc gia khác nhau, cách làm cơm chiên luôn có sự đa dạng về nguyên liệu, sự biến tấu về cách thức thực hiện đem đến những trải nghiệm ăn uống thú vị, ngon miệng mà khá nhiều món ăn chính chưa chắc đã làm được.
Fried rice is a food to save hunger in times of urgency and lack of time. But don't think because of that, fried rice is not delicious and not nutritious. In many different countries, the way to make fried rice always has a variety of ingredients, variations in the method of implementation bring interesting and delicious dining experiences that many main dishes are unlikely to do.
Cơm chiên dương châu, cơm chiên trứng, cơm chiên hải sản…thường được người Việt Nam sử dụng trong bữa ăn sáng. Không cần phải ra ngoài mua, chỉ cần thức dậy sớm một chút là bạn cũng có thể tự chế biến cho mình được món ăn thơm ngon, bổ dưỡng này. Một phần cơm nguội, một quả trứng gà là đã có thể giúp bạn có bữa ăn sáng hoàn hảo cho ngày mới năng động.
Yangzhou fried rice, egg fried rice, seafood fried rice… are often used by Vietnamese people for breakfast. No need to go out to buy, just wake up a little early, you can also prepare this delicious and nutritious dish for yourself. A portion of cold rice, an egg can help you have the perfect breakfast for an active day.
Từ những quán cơm hè phố cho đến nhà hàng sang trọng, cơm chiên là món ăn mà ai ai cũng đều yêu thích, đặc biệt là các bạn nhỏ vì màu sắc bắt mắt, hương vị phong phú hấp dẫn.
From street food stalls to luxury restaurants, fried rice is a dish that everyone loves, especially children because of its eye-catching colors and rich and attractive flavors.
Cháo lòng là món cháo được nấu theo phương thức nấu cháo thông thường, trong sự kết hợp với nước dùng ngọt làm từ xương lợn hay nước luộc lòng lợn, và nguyên liệu chính cho bát cháo không thể thiếu các món phủ tạng lợn luộc, dồi. Cháo lòng tương đối phổ thông thậm chí khá bình dân trong ẩm thực Việt Nam, được bán rộng rãi tại các cửa hàng lòng lợn trong cả nước, tạo nên một bộ ba sản phẩm được ăn theo thứ tự trong bữa ăn là tiết canh, lòng lợn, cháo lòng, và thường kết hợp với rượu đế.
Porridge porridge is a porridge cooked according to the usual method of porridge cooking, in combination with a sweet broth made from pork bones or boiled pork intestines, and the main ingredient for a bowl of porridge is indispensable dishes of boiled pig's organs. hump. Porridge porridge is relatively common even quite popular in Vietnamese cuisine, widely sold at pig intestine stores throughout the country, creating a trio of products that are eaten in order in the meal: blood soup, pork intestines, porridge heart, and often combined with liquor.
Cháo lòng là một món ăn sáng dân dã được rất nhiều người Việt yêu thích. Đặc biệt, vào những ngày trời trở lạnh được thưởng thức một bát cháo lòng ngon đúng là hết sẩy.
Porridge is a rustic breakfast dish loved by many Vietnamese people. In particular, on cold days, enjoying a bowl of delicious heart porridge is truly amazing.
Nhắc đến món ngon của người Hà Nội không thể không nhắc đến phở. Hàng quán bán phở có thể dễ dàng tìm thấy ở bất cứ đâu trong lòng Hà Nội. Mặc dù mỗi nhà lại có những công thức nấu phở riêng nhưng không thể phủ nhận hương vị của bát phở Hà Nội không lẫn với bất cứ một nơi nào khác. Một tô phở đầy đặn gồm những lát thịt bò hay thịt gà mỏng, nước dùng béo ngậy lại quện chút thơm thơm của của hành lá, của chanh tươi, của tiêu, của ớt chắc chắn có thể làm hài lòng ngay cả những vị thực khách khó tính nhất.
Referring to the delicious dishes of Hanoi people, it is impossible not to mention pho. Restaurants selling pho can be easily found anywhere in the heart of Hanoi. Although each house has its own pho recipes, it is undeniable that the taste of Hanoi's pho bowl is not mixed with anywhere else. A full bowl of pho consisting of thin slices of beef or chicken, greasy broth mixed with the aroma of green onions, fresh lemons, peppers, and chili peppers can surely satisfy even the most authentic tastes. the most demanding guests.
Không chỉ nổi tiếng tại Việt Nam, phở còn là bữa ăn sáng được ưu tiên lựa chọn tại nhiều quốc gia trên thế giới. Phở luôn được lựa chọn hàng đầu là bởi vì ất dễ ăn. Nước dùng của phở thường được ninh từ xương heo và xương bò hoặc xương gà nên có vị ngọt thanh tự nhiên, ăn kèm với phở thường là các loại rau thơm. Tại Việt Nam, có rất nhiều loại phở như: phở bò, phở gà, phở tái, phở nạm…
Not only famous in Vietnam, pho is also a preferred breakfast choice in many countries around the world. Pho is always the first choice because it is easy to eat. The broth of pho is often simmered from pork bones and beef or chicken bones, so it has a natural sweet taste, served with pho is usually herbs. In Vietnam, there are many types of pho such as beef noodle soup, chicken noodle soup, rare noodle soup, encrusted pho...
Bên cạnh phở, thức quà sáng được ưa chuộng không kém phần tại Hà Nội phải kể đến bún chả. Một đĩa bún sợi trắng ngần, xếp bên trên miếng chả băm hay thịt nướng vàng ruộm thơm nức mũi ăn kèm rau sống với bát nước chấm vừa miệng có đủ cà rốt, đu đủ thái mỏng.
Besides pho, an equally popular breakfast food in Hanoi must be bun cha. A plate of white vermicelli noodles, placed on top of minced pork rolls or fragrant golden grilled meat, served with raw vegetables and a bowl of dipping sauce has enough carrots and thinly sliced papaya.
Chế biến đơn giản không chút cầu kỳ hoa mỹ với giá cả chỉ dao động từ 20.000 – 40.000đ nhưng bún chả vẫn đủ để ghi điểm trong lòng người ăn bởi hương vị khó quên ngay lần đầu thưởng thức. Các hàng quán bún chả gợi ý cho du khách phương xa khi du lịch Hà Nội là: Bún chả Hương Liên 24 Lê Văn Hưu, bún chả Đắc Kim số 1 Hàng Mành, bún chả 34 Hàng Than, bún chả ngõ 74 Hàng Quạt...
The processing is simple and not fussy with the price ranging from 20,000 to 40,000 VND, but bun cha is still enough to score points in the hearts of people because of its unforgettable taste the first time you enjoy it. The recommended bun cha restaurants for tourists when traveling to Hanoi are: Bun Cha Huong Lien 24 Le Van Huu, Bun Cha Dac Kim No. 1 Hang Manh, Bun Cha 34 Hang Than, Bun Cha lane 74 Hang Quat. ..
Nếu những món như bánh cuốn hay bún chả chiếm được cảm tình của người ăn bởi sự dân dã thì bún thang lại là món ăn sáng của người Hà Nội được chế biến cầu kỳ.
If dishes such as banh cuon or bun cha win the hearts of the eaters because of their simplicity, bun thang is a sophisticated Hanoi breakfast dish.
Một bát bún thang đầy đủ ngoài bún ra còn các nguyên liệu khác như thịt gà, trứng rán, tôm khô, giò lụa, nấm… Nước dùng được chan vào phải rất đậm đà, ngon ngọt lại có mùi thơm đặc trưng của xương hầm. Từ bao đời nay món bún này đã được xem như là tinh túy ẩm thực của người Hà Nội.
A full bowl of vermicelli, besides vermicelli, also has other ingredients such as chicken, fried eggs, dried shrimp, pork sausages, mushrooms... The broth that is poured into must be very rich, juicy, and has a characteristic aroma of stewed bones. . For generations, this noodle dish has been considered as the culinary quintessence of Hanoians.
Địa chỉ các quán bún thang ngon tại Hà Nội: bún thang 48 Cầu Gỗ, bún thang 11 Hàng Hòm, bún D2 Giảng Võ, bún thang số 29 Hàng Hành...
Address of delicious bun thang restaurants in Hanoi: bun thang 48 Cau Go, bun thang 11 Hang Hom, vermicelli D2 Giang Vo, bun thang 29 Hang Hanh...
Cháo sườn quẩy là một trong những món ăn phổ biến khắp hang cùng ngõ hẻm của Hà Nội. Không cần cầu kỳ quán xá, một đôi quang gánh xếp bát với thìa, vài chiếc ghế nhựa con con đã đủ để tạo nên một quán cháo sườn quẩy quen thuộc với nhiều thực khách.
Pork ribs porridge is one of the popular dishes throughout the caves and alleys of Hanoi. No need to be fussy about the restaurant, a couple of pairs of people carrying bowls and spoons, and a few small plastic chairs are enough to create a restaurant with rib porridge that is familiar to many diners.
Bát cháo sườn nóng hổi nghi ngút khói điểm thêm vài miếng quẩy rán giòn thơm nức mũi đặc biệt phù hợp để thưởng thức trong một buổi sáng mùa đông của Hà Nội. Giá mỗi bát dao động từ 10.000 - 25.000VNĐ.
A bowl of steaming hot rib porridge with a few pieces of crispy fried crackers is especially suitable for enjoying on a winter morning in Hanoi. The price for each bowl ranges from 10,000 - 25,000 VND.
Bánh giò nóng không chỉ được ăn vào buổi sáng mà có thể là vào bất cứ bữa nào trong ngày. Với nguyên liệu gồm có bột gạo, thịt bằm, mộc nhĩ, nấm hương không cần quá lo lắng về dinh dưỡng món bánh này mang lại. Chiếc bánh có hình chóp được gói ghém cẩn thận bằng lá chuối mà như chứa đựng một tinh túy ẩm thực bên trong.
Hot spring rolls are not only eaten in the morning but can be at any meal of the day. With ingredients including rice flour, minced meat, wood ear, shiitake mushrooms, there is no need to worry about the nutrition this cake brings. The cake has a pyramid shape that is carefully wrapped with banana leaves, which seems to contain a culinary essence inside.
Một ngày Hà Nội se lạnh, không gì tuyệt hơn khi được ăn một chiếc bánh giò nóng hổi nhâm nhi cùng dưa góp và tương ớt cay xè. Giá cả cũng rất phải chăng, chỉ dao động từ 10.000 – 25.000đ/chiếc.
On a cold day in Hanoi, there is nothing better than eating a hot spring roll with pickles and spicy chili sauce. The price is also very affordable, only ranging from 10,000 - 25,000 VND / unit.
Bình dị y như tên gọi của mình, món cơm nắm muối vừng được chế biến qua những công đoạn đơn giản, từ nấu chín rồi tới nắm cơm trong một tấm vài trắng, nén thành hình như chiếc bánh giầy. Khi ăn thực khách thưởng thức cùng muối vừng và chút ruốc. Không cầu kỳ lại khá rẻ tiền (chỉ từ 5.000 – 10.000đ) song cũng giúp người ăn có một bữa sáng chắc dạ và thuận tiện nếu ít thời gian hoặc phải mang đi đường.
As simple as its name, the rice ball with sesame salt is processed through simple steps, from cooking to a ball of rice in a white sheet, compressed into the shape of a cake. When eating, diners enjoy with sesame salt and a little shrimp. Not fussy and quite cheap (only from 5,000 – 10,000 VND) but also help people have a solid and convenient breakfast if they have little time or have to take it on the road.
Bạn có thể gặp được hàng cơm nắm muối vừng ở bất cứ đâu, trên một vỉa hè của Hà Nội.
You can find rice balls with sesame salt anywhere, on a sidewalk of Hanoi.
Trong các món ăn sáng của người Hà Nội, bên cạnh bún thang, bún chả; bún riêu cua cũng không kém cạnh ở mức độ phổ biến và được thực khách ưa thích.
In the breakfast dishes of Hanoi people, besides bun thang, bun cha; Crab noodle soup is equally popular in popularity and is preferred by diners.
Thành phần của bát bún riêu cua gồm có bún, cua đồng giã nhỏ, đậu rán, cà chua, hành lá, giấm bỗng và có thể thêm một chút mắm tôm. Khi ăn, lấy thêm một ít rau sống và thân cây chuối non thái nhỏ rắc lên cũng là một bí quyết để cho món ăn thêm cân bằng và hoàn hảo.Chút chua chua, thanh thanh, đậm vị cua đồng đặc biệt hợp để thưởng thức ngay trong những ngày hè oi nóng này của Hà Nội.
The ingredients of a bowl of vermicelli crab noodles include vermicelli, crushed crab, fried beans, tomatoes, scallions, vinegar and maybe a little shrimp paste. When eating, taking a little more raw vegetables and finely chopped young banana stalks is also a secret to making the dish more balanced and perfect. A little sour, light, bold crab flavor is especially suitable to enjoy. wake up in these hot summer days of Hanoi.
Có rất nhiều loại bún ở Việt Nam nhưng bún bò Huế là một món rất khác, có nguồn gốc từ Huế ở miền Trung Việt Nam. Tại thủ đô Hà Nội hay TP HCM, món này rất được ưa chuộng.
There are many types of vermicelli in Vietnam but Bun Bo Hue is a very different dish, originating from Hue in Central Vietnam. In the capital Hanoi or Ho Chi Minh City, this dish is very popular.
Bún bò Huế được nấu cầu kỳ và chất lượng. Một bán bún sẽ có giò heo, chả viên, tiết heo ăn cùng với rau sống. Bát bún bò Huế tiêu chuẩn có thể khiến bạn bối rối vì lượng đồ ăn kèm đầy đặn quá mức, đặc biệt là phần giò heo rất lớn. Nhưng bù lại vì thế mà phần ăn lại dư sức cung cấp năng lượng cho một buổi sáng bận rộn.
Hue beef noodle soup is sophisticated and quality cooked. A seller of vermicelli will have pork rolls, balls, and pork blood to eat with raw vegetables. The standard bowl of Hue beef vermicelli can make you confused because of the excessive amount of side dishes, especially the huge pork leg. But in return for that, the meal is more than enough to provide energy for a busy morning.
Ở Quảng Nam, chẳng có gì phổ biến hơn mì Quảng. Món này thậm chí được ưa thích đến độ gần như người dân Quảng Nam nào cũng biết nấu món này. Mì Quảng khá đa dạng về hương vị, nào là mì Quảng gà, mì Quảng bò, mì Quảng cá, mì Quảng ếch.
In Quang Nam, nothing is more popular than Quang noodles. This dish is even so popular that almost every person in Quang Nam knows how to cook this dish. Quang noodles are quite diverse in flavor, which are Quang chicken noodles, Quang beef noodles, Quang Ca noodles, and Quang frog noodles.
Một bát mì Quảng thông thường gồm cá, thịt lợn, thịt viên, rau muống, rau ngâm, trứng cút. Giống như nhiều món đặc trưng của người miền Trung, mì Quảng là món trộn, lượng nước dùng trong mỗi tô đều rất ít nhưng lượng rau sống đi kèm lại rất "khủng".
A typical bowl of Quang noodles includes fish, pork, meatballs, water spinach, pickled vegetables, and quail eggs. Like many typical dishes of Central people, Quang noodle is a mixed dish, the amount of broth in each bowl is very little, but the amount of raw vegetables included is very "terrible".
Các món nước luôn được ưu tiên cho bữa sáng ở Việt Nam. Các món bún được ưa chuộng ở miền Bắc còn miền Nam sẽ là hủ tiếu. Hủ tiếu có nguồn gốc từ Campuchia nhưng hiện có rất nhiều biến thể đa dạng và hấp dẫn như hủ tiếu bò viên, hủ tiếu heo, hủ tiếu mực và nổi tiếng hơn cả là hủ tiếu Nam Vang. Sợi hủ tiếu dai hòa quyện với nước dùng đậm đà vị xương heo, đường và nước mắm thanh ngọt.
Water dishes are always a priority for breakfast in Vietnam. The noodle dish is popular in the North and the South will be noodle soup. Hu Tieu originates from Cambodia, but now there are many diverse and attractive variations such as beef noodle soup, pork noodle soup, squid noodle soup and most famously Nam Vang noodle soup. The chewy noodles are blended with the rich broth of pork bones, sugar and sweet fish sauce.
Nguyên liệu chính của món hủ tiếu là bánh hủ tiếu, nước dùng chính là với thịt bằm nhỏ, lòng heo nấu cùng. Sau đó trụng sơ bánh hủ tiếu với nước dùng, rồi cho các nguyên liệu phụ vào như giá đỗ, hẹ, thịt bằm vào. Có thể ăn với thịt bò viên và tương ớt, tương đen.
The main ingredient of the noodle dish is noodle soup, the main broth is with minced meat, pork intestines cooked together. Then lightly coat the noodles with the broth, then add the extra ingredients such as bean sprouts, chives, minced meat. Can be eaten with beef balls and chili sauce, black sauce.
2021-10-14T09:49:03Z
sunnybabaN | Vote: 31 vote cho bn nè
bài hay lắm nhung mà hơi dài lần sau thì bj nên chia ra nha^^
2021-10-14T09:50:32Z
Ciara_2k8 | Vote: 2Thank you!!!
Lần sau mình sẽ chú ý:))
2021-10-14T09:54:16Z
sunnybabaN | Vote: 1umk =)
2021-10-14T09:56:00Z
Ckipxaux | Vote: 0umk^^
2021-10-14T09:55:21Z
[deactivated user]| Vote: 01 vote nha cj
2021-10-14T09:51:03Z
Ciara_2k8 | Vote: 0Cảm ơn em nha^^
2021-10-14T09:56:48Z
Ngoc_Fa_2k9 | Vote: 01 vote nha nhìn thèm ghê
2021-10-14T09:55:21Z
Ciara_2k8 | Vote: 0Thanks nha!
2021-10-14T09:57:09Z
sinsleep | Vote: 0cho bn 1 vote hay lắm, cố gắng nha
2021-10-14T10:06:15Z
Ciara_2k8 | Vote: 0thank you!
2021-10-17T01:46:21Z
Suri90997-1 | Vote: 01 vote nha
2021-10-14T10:40:05Z
Ciara_2k8 | Vote: 0Thanks bn nha^^
2021-10-17T01:46:36Z
iqgamer201 | Vote: 01 vote cho bạn nè toàn món khoái khẩu
2021-10-14T14:32:41Z
Ciara_2k8 | Vote: 0Oh thank you!
2021-10-17T01:47:19Z
iqgamer201 | Vote: 0không có gì!
2021-10-17T08:29:29Z
Co-ut_Meri1810 | Vote: 01 vote ( '.' )
2021-10-15T07:27:43Z
Ciara_2k8 | Vote: 1Cảm ơn bn nha
2021-10-17T01:47:42Z